Ελλάδα

Ι. Δραγούμη 8
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 222.132
                              2310 244.646
                      Fax: 2310 235.400
                      info@ergotrans.gr


Υπηρεσίες

Με όνομα εδραιωμένο και αναγνωρισμένο στην ελληνική αγορά, η ΕΡΓΟΤΡΑΝΣ ΕΠΕ προσφέρει ένα διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών στο οποίο περιλαμβάνονται : καθημερινές οδικές αναχωρήσεις ολοκληρων και τμηματικών (groupage) φορτίων από / προς Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία, Τουρκία, βαλτικές χώρες καθώς και όλες οι βαλκανικές χώρες.

Σημειώνουμε ότι εκτός από κανονικά αυτ/τα (μουσαμάς) διαθέτουμε και ανατρεπόμενα, βυτιοφόρα, πλατφόρμες για containers καθώς και αυτ/τα για ειδικές μεταφορές (ADR & OVERLOADING) ικανοποιώντας, έτσι, όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι ότι οι καθημερινές παραλαβές εμπ/των τόσο στην Ελλάδα όσο και στις παραπάνω χώρες, μας καθιστούν σε μία από τις καλύτερες στον συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο.

Στην προσπάθεια πληρέστερης εξυπηρέτησης της πελατείας μας δημιουργήσαμε τμήμα αερομεταφοράς (εισαγωγών – εξαγωγών) καθώς και τμήμα θαλάσσιων μεταφορών με containers, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες.

Τέλος, στις υπηρεσίες μας να προσθέσουμε και τον εκτελωνισμούς στα μεγαλύτερα τελωνεία της χώρας για εισαγωγές και εξαγωγές μέσω της εταιρεία μας «ERGOSPED OE» που εδρεύει στην Θεσ/νίκη και είναι στελεχωμένη με τους άριστους των εκτελωνιστών, παρέχοντας ολοήμερο service σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι συνεργάτες μας στα λοιπά τελωνεία είναι επιλεγμένοι από εμάς προσφέροντας αντίστοιχες υπηρεσίες.

Τα στοιχεία – κλειδιά για την επιτυχία μας είναι:

  • Eξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό 
  • Αξιόλογο δίκτυο αντιπροσώπων 
  • Εγκαταστάσεις αποθήκευσης
  • Τελωνειακές (αεροδρόμια Αθήνας και Θες/νίκης)
    και ασφαλιστικές υπηρεσίες με ανταγωνιστικό κόστος

 

 

Designed & Developed by A.S.T.  © 2008 Ergotrans. All rights reserved